Mai dátum: 2024. július 14. (vasárnap) Mai névnap: Örs, Stella

Horoszkóp

Nézd meg heti horoszkópodat MOST! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Láss bele a jövőbe!

Kos (március 21 - április 20.)

Munkahelyi gubancokra számíthatsz. A heti horoszkópod most óvatosságra int, mert elképzelhető, hogy valamelyik munkatársad megpróbál bekavarni, valószínűleg a pozíciódra pályázik. Szerencsére könnyen megoldod a helyzetet, de ehhez szükséged lesz a hidegvéredre és az önbizalmadra is, de végül teljesen lenyűgözöd a főnököd egy zseniális megoldással. Bízz magadban, mert terveid megvalósulni látszanak.

Bika (április 21 - május 21.)

A szerelem és a szórakozás területén várhatóak újdonságok. Légy résen, mert új szerelmet, vagy a meglévő kapcsolatodban újdonságokat hozhat ez a hét. Előfordulhat, hogy partnereddel egy kis féltékenység alakul ki, de ügyesen kezeled majd a helyzetet. Amennyiben szingli vagy, itt az ideje egy kis szórakozásnak és tartsd nyitva a szemed, mert megismerkedhetsz valakivel, akivel akár boldog párkapcsolat is kialakulhat. Közérzeted a hét első napján nagyon pozitív, és ezzel felkeltheted olyan emberek figyelmét is, akire nem is számítottál.

Ikrek (május22 - június 21.)

Az otthonodban várható kis változás. Lakásfelújítást vagy eladást tervezel? Most bátran nekiállhatsz mindkettőnek, mert akárhogy is döntesz, mindenképpen sikerekben lesz részed. Amennyiben az utóbbit választod, szép bevételre számíthatsz. Úgy tűnik a munkahelyeden minden a lehető legjobban alakul és az egyik kollégával közelebb kerültök egymáshoz. Az, hogy ebből mi alakul, csak rajtad múlik! A hét második felén, árad a belőled a szeretet, ezt a környezeted is nagyra értékeli majd.

Rák (június22 - július 22.)

Most rendezheted nézeteltéréseid. A heti horoszkópod kedvező időszakot ígér a kapcsolataid rendezésére a hét első felében. Végre békét köthetsz valakivel, akivel nézeteltérésed volt. Lehet, hogy közelebbi hozzátartozóval, vagy egy ismerőssel, esetleg a szomszéddal, a lényeg, hogy ragadd meg az alkalmat a helyzet tisztázására, mert biztosan jól fog alakulni a későbbi viszonyotok. Amennyiben független vagy, a héten kiváló alkalmad nyílik az ismerkedésre, légy nyitott! Tele vagy energiával, amit most a céljaid megvalósítását elősegíti.

Oroszlán (július 23 - augusztus 23.)

Munkádban előnyös változásokra számíthatsz. Előnyös pénzügyi helyzetet hoz ez a hét számodra, ez jelenthet előrelépést a munkádban, vagy egy olyan újítást, ötletet, ami plusz bevételt hoz a konyhára. Ugyanakkor légy óvatos és feleslegesen ne stresszelj, nehogy véletlenül a környezeteden vezesd le a dühödet. Megbánthatsz valakit, amit később nagyon megbánnál. Hidd el, jobb a békesség. Végy egy mély lélegzetet, és máris jobb színben fogod látni a világot. váratlan helyzetek is kialakulnak. Nagyon fontos, hogy rugalmasan állj a változásokhoz, máskülönben megnehezíted az életed.

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22.)

Most az egészséged kerül előtérbe. Lehet, hogy az utóbbi időben túlhajszoltad magad, nem lenne meglepő, hiszen te vagy az, aki semmire sem tud nemet mondani. Itt az idő kicsit lazítani, és az aktív programok helyett a pihenést és a feltöltődést választani. Mostanában tökéletesen eleget tettél a barátaid kérésének, így senki sem fogja zokon venni, ha most csak magadra fókuszálsz és kihagysz pár bulit. A hét második felében a családodnak lesz szüksége rád, ragadd meg az alkalmat és tölts velük egy kis időt.

Mérleg (szeptember 23 - október 23.)

Spirituális megújulásra számíthatsz. A héten tőled szokatlan módon vágysz egy kis magányra, talán úgy érzed, több időt kéne egyedül töltened. Ezzel semmi gond sincs, sőt használd ki ezt az időt a spirituális megújulásra. Állandóan barátokkal veszed körül magad, néha neked is vissza kell töltődni. Ez lehetőséget ad, arra, hogy újult erővel vágj neki a feladatoknak, illetve hogy megszabadulj egy rossz szokásodtól.

Skorpió (október 24 - november 22.)

Új szenvedélyes szerelem a láthatáron. Nagyon intenzív hétre számíthatsz érzelmi téren. Tőled amúgy sem állnak távol a szenvedélyes megnyilvánulások. Könnyen hevesen reagálhatsz egy kedves ismeretlen közeledésére, aki felkavarja benned az állóvizet. Ha párkapcsolatban élsz, kisebb vitákra és bonyodalmakra számíthatsz, ezért jobb ha odafigyelsz és átgondolod, hogyan lenne érdemes kezelni a kialakult vitát köztetek.

Nyilas (november 23 - december 21.)

Nagyon jól alakul a karriered. Valami újítást hozol be a munkád területére, ami pozitív hatással lesz az pénzügyeidre is. De az is lehet, hogy előléptetnek. Most nagyon aktív leszel a munkahelyen, érdemes kihasználni, ezt a termékeny időszakot, hiszen ez a feletteseidnek is feltűnik majd. Most lehetőség nyílik egy titkos románcra is, de ha párkapcsolatban élsz, jobban teszed, ha nem csábulsz el.

Bak (december 22 - január 20.)

Sikerek a munkádban, fejlődést ígér ez a hét. Lehetséges, hogy a munka miatt tanulni kezdesz, és ez pozitív hatással lesz a karrieredre. Légy résen és, ha olyan lehetőséget kapsz, amivel előrébb léphetsz a ranglétrán feltétlen vállald el, mert biztosan sikeresen fogod venni az akadályokat. Minden okod megvan arra, hogy bízz a képességeidben és a szorgalmas hozzáállásod, most végre meghozza számodra a várva várt sikert. Büszke lehetsz magadra, mert minden jól fog alakulni a következő napokban. Bármibe is fogsz, az égiek melletted állnak.

Vízöntő (január 21 - február 19.)

Pénzügyeid jól alakulnak. Anyagiak terén pozitív változásokra számíthatsz, de azért jól válaszd meg, hogy kivel társulsz, még ha sok pénzt is ígér az együttműködés. Kalandvágyad felerősödik, szívesen kísérletezel és újítasz, de jól vigyázz, mert felesleges kockázatokat is bevállalhatsz. Ne hagyd, hogy a meggondolatlanságod, elvegye az energiád, a hasznosabb teendőktől! Fogadd meg egy jó barátod tanácsát, mert igaza van.

Halak (február 20 - március 20.)

Párkapcsolati változásokra számíthatsz. Nagy változásokra számíthatsz a szerelmi életedben. Ez jelenthet újrakezdést, vagy új alapokat fektetsz le a meglévő párkapcsolatodban. Aggodalomra semmi okod, hiszen minden a vágyaid szerint alakul majd. Ha egyedülálló vagy, akár új szerelem is felütheti a fejét. Ezen a héten az érzelmeké a főszerep, remek alkalom a magánéleted rendbetételére, új ismeretségek kötésére.