Mai dátum: 2023. december 5. (kedd) Mai névnap: Vilma

Horoszkóp

Kos (március 21 - április 20.)

Május első napjaiban több meglepetésben is részed lesz. Nemvárt események és helyzetek alakulnak ki körülötted, melyeket meg kell oldanod. Ügyelj arra, ne bántsd meg a környezetedben élőket, próbálj türelmes lenni. Ugyan feszülten fog indulni a hét számodra, de ahogy telnek a napok egyre könnyebben veszed az akadályokat és a hangulatod görbéje is felfelé fog ívelni. A hét második felében újult erővel fuss neki a tennivalóknak, most ne halogass! Bízz magadban, mert terveid megvalósulni látszanak, légy nyitott ne akarj mindent egyedül megoldani. Fogadd el a segítséget, nem tudhatod milyen kapcsolatra találsz általa.

Bika (április 21 - május 21.)

Közérzeted a hét első napján nem a legmegfelelőbb, kicsit szétszórt vagy és a hangulatod is ingadozó. Szorongsz az előtted álló hét sűrű teendői miatt és szeretnél mindent idejében elvégezni, hogy a hétvégéd nyugodt és pihentető hangulatban telhessen. A szerdai nap már egy reménysugár a számodra, kezded felvenni a hét erőltetett tempóját és ez magabiztossá tesz, ezt a környezeted is érzi. Többen gondolnak rád, mint gondolnád és ezt értésedre is adják, ami szeretettel tölt el. Ne légy türelmetlen a céljaid elérésével kapcsolatban, mert rosszul is elsülhet, hajlamos vagy a kapkodásra. Találd meg és törekedj az aranyközépútra!

Ikrek (május22 - június 21.)

Számodra a május első hete nagyon ígéretesen indul, az eddigi erőfeszítéseid változást hoznak a pénzügyekben. Szeretsz költeni, sokszor szalad el a ló veled, azonban most be kell osszad a tőkéd, mert szükséged lesz a tartalékaidra. Az érzelmek terén igazi tavaszi hangulat uralkodik, árad a belőled a szeretet. Azonban most légy kicsit önző, mert hajlamos vagy adni és adni és ezt sokan ki is használják. Most Te vagy a LEGFONTOSABB! Kapcsolataid úgy alakítsd, hogy az számodra is kielégítő és tartalmas legyen. A hét végére tervezz be egy kirándulást a családdal és barátokkal, ne lustálkodj, a szervezeted meg kell támogatnod!

Rák (június22 - július 22.)

Úgy érzed majd a bolygók ezen a héten szinte csak érted dolgoznak. Örömöd és jókedved senki nem veheti el, tele vagy energiával, amit most kell befektetned a céljaid megvalósításába. Meg kell mutasd magad a „nagyközönségnek”, ne légy szégyenlős, ennek most van itt az ideje. Kicsit nehezen veszed majd a kritikákat, de ezekből mind tanulhatsz, tedd félre az önbecsülésed! A hét második felében többen fordulnak majd hozzád segítségért és tanácsért! Segíts nekik, de légy résen, ne hagyd, hogy kihasználjanak! A hétvégére engedd el a munkát és koncentrálj szeretteidre, mert az elmúlt időszakban Ők kicsit a háttérbe szorultak.

Oroszlán (július 23 - augusztus 23.)

Nagy változásokon fogsz átesni ezen a héten. Részben tervezted is, részben pedig váratlan helyzetek is kialakulnak. Nagyon fontos, hogy tudj alkalmazkodni és légy rugalmas, máskülönben nagyszerű lehetőségeket hagysz ki. Vedd észre a titokzatos személyt, aki csakis Rád kíváncsi a tömegben, VALAMI készülőben van! Mutasd meg tehetséged, mert az évek gyorsan pörögnek valaki pedig már régóta figyeli az utad. VÁGJ BELE! A sok változás benned sok feszültséget is szül majd, vigyázz az emésztésedre, nehogy probléma legyen ebből.

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22.)

Hosszú idő óta először érzed azt, hogy fellélegezhetsz. A sok munka után most számodra egy lazább, de annál energikusabb hét következik, éld meg minden pillanatát és koncentrálj magadra. Ne görcsölj azon, milyen feladatok várnak rád az elkövetkező hetekben, minden úgy alakul majd, ahogy azt Te eltervezted. Hajlamos vagy kapkodni, ezzel félbemaradnak a terveid, itt az ideje lassítani. NE vállald túl magad! Véletlenül se vidd haza a munkát, a családnak ezen a héten nagy szüksége lesz rád. Régi kapcsolatok frissülnek fel, melyek nem várt eseményeket hoznak a hét második felében.

Mérleg (szeptember 23 - október 23.)

Ez a hét vegyes érzelmekkel telik majd a számodra. Az első napok feszült indulását a kitartásod fogja feloldani. Komolyan veszed, hogy foglalkozol az egészségeddel és tenni is fogsz érte. Támogató család és baráti kör áll melletted. Az üzleti életben nagyobb a csend, ez gyanút ébreszt benned. Légy résen és hallgass a megérzéseidre. Párkapcsolatodban vitát válthat ki egy félreértés, ügyelj hogyan fogalmazol és törekedj az egyenes beszédre. Ha épp társkeresésben vagy, jól gondold meg kinek nyílsz meg igazán.

Skorpió (október 24 - november 22.)

Tűzz ki újabb célokat, mert kicsit alábbhagyott a motivációd. A jövőd építéséhez tanulásra is szükséged lesz, képezd magad, hogy biztonságban tudjad azt. Ne félj kérdéseket feltenni, mindenki készséggel megadja a választ számodra. Lépéseket kell tenned üzleti és magánéleti kapcsolataid megerősítésében, mert nagy szükséged lesz a segítségükre. Ez a hét igazán érzelem dúsan telik, igyekezz higgadt lenni és SZERESD önmagad! Az utóbbi időben elhanyagoltad a tested, figyelj a szervezeted apró jelzéseire.

Nyilas (november 23 - december 21.)

Elhivatottságodra május első hetében nagy szükséged lesz, erős jellemeddel könnyedén veszed majd az akadályokat. A hét első napja zavarba ejtő pillanatokat hoz, de jól kerülsz ki ezekből a helyzetekből. SŐT! Egy új lehetőség adódik az üzleti életedben, melyet ragadj meg, mert nagy hatással lesz a pénzügyeidre is. A mozgalmas hét végén szívj magadba egy kis kultúrát, kezdj bele egy könyv olvasásába, tegyél egy virtuális sétát egyik múzeumunkban.

Bak (december 22 - január 20.)

Számodra ez a hét maga a beteljesülés lesz. Minden energia, amit eddigi munkádba fektettél, most megtérülni látszik. Az áhított tisztelet és odafigyelést most megkapod, ezt persze sokan rossz szemmel nézik. Légy bölcs és vedd bóknak ezeket a jeleket. Egy idősebb barátnak most nagy szüksége lesz Rád, tölts vele elég időt. Fegyelmezett habitusodból a hétvégére kicsit kapcsolj ki, a motornak is pihennie kell és töltődnie.

Vízöntő (január 21 - február 19.)

Igazán tavaszias hangulatban indul a heted, árad belőled a szeretet, folyamatos közlésvágy van benned. Az eddiginél jobban keresed az emberek társaságát, kivagy éhezve egy tartalmas beszélgetésre. Friss terveidet igen hamar (magadhoz képest) meg is valósítod, melyeket azonnal szeretnél megmutatni mindenkinek. A hosszú bezártság után meg sem állsz egy pillanatra sem, azonban a nagy rohanásban nehogy szem elől tévessz valakit, aki éppen feléd tart.

Halak (február 20 - március 20.)

Számodra fáradtan indul a hét, hisz a hétvégédet is munkával töltötted. Úgy érzed lassan telnek a napok, a kevés alvásnak meglesz a böjtje. Túlvállaltad magad, hogy kitűzött céljaid elérhesd. A szerdai nap átlendít ezen a holtponton és erőt veszel magadon. Engedd meg másoknak, hogy segítsenek, eljön a pillanat, amikor viszonoznod kell hamarabb, mint gondolnád. Feladataidat ne halogasd és átgondoltan végezd el. Hajlamos vagy a kapkodásra, ezzel még nagyobb galibát is okozhatsz magadnak. A hétvége már jó hangulatban és pihenéssel telik, vedd körbe magad a számodra legfontosabb emberekkel.