Mai dátum: 2024. június 13. (csütörtök) Mai névnap: Antal, Anett

Horoszkóp

Kos (március 21 - április 20.)

Hétfőtől csütörtökig a béke és az általános jólét érzése segít az élet legtöbb területének zökkenőmentes működésében. Szakmai életednek egyensúlyban kell lennie a magánéleteddel, hogy ez a harmónia és a siker ideje legyen. Ez kiváló alkalom új baráti kapcsolatok kialakítására és a meglévő barátokkal, partnerekkel és családdal való kapcsolatok javítására. Egy erős személyiség fontos befolyással lesz az életedben segítségével és tanácsaival. Fogadd el őket! A hét második fele nagyszerű idő az új tervek elkészítésére, mert lelkileg erős és határozott leszel. A pozitív hozzáállás és az önbizalom is jó alkalom arra, hogy valakit lenyűgözz, aki közel áll a szívedhez és meggyőzd valamiről, ami számodra fontos. Kényeztesd párod, vagy hívj valakit randira.

Bika (április 21 - május 21.)

A hétfő és kedd problémákat okozhat, ha rejtett félelmek és negatív gondolatok támadnak rád. A gyanakodás és cinizmus érzése fog uralkodni rajtad, ha először mindig a legrosszabbra gondolsz. NE TEDD! A halogatás ne legyen ezen a héten, több időt vehet igénybe a döntések meghozatalában és az olyan munkáid befejezésében, mint az írás és bármi, ami kézügyességet igényel. Szerdától érezni fogod a bizalom, az erő és a bátorság lendületét. Ez egy kiváló alkalom olyan fizikai tevékenységekhez, mint a testmozgás, a fizikai munka, valamint a versenyszerű tevékenységek, mint a sport és az üzleti tevékenység. A személyes kapcsolatok, különösen az intim természetűek, profitálni fognak bájodnak vagy karizmádnak köszönhetően.

Ikrek (május22 - június 21.)

Egészen csütörtökig érzelmi attitűdöd, viselkedésed és reakcióid jobban előtérbe kerülnek az életedben, mint korábban eddig. A meditációra és más relaxációs technikákra most igazán nagy szükséged lesz, mert egy nehéz és feszültségekkel teli hét vár rád. Bízhatsz az ösztöneidben, álmaidban. Péntektől vasárnapig erős céltudatossággal hajtasz a siker irányába. Rövid idő alatt rengeteg munkád lesz, küzdőszellemeddel könnyedén fogod venni az akadályokat. Olyan közvetlen és őszinte lehetsz, amennyire csak szeretnél, vágyaid teljesítésében és mások támogatásának igénybevételében. A társasági és a szerelmi életed most erős személyiséged irányítja és ez mások számára rendkívül imponáló lesz.

Rák (június22 - július 22.)

A hét első felében fokozottan érzékeny leszel, de ezt használd ki és hangolódj romantikára, nemvárt találkozások érnek. Megnövekedett vonzerőd gyengéd és gondoskodó embert fog feléd vonzani, valószínűleg valódi lelki társat találsz a személyében. Kényeztesd magad és otthonod, dobd fel a ruhatárad, némi lakásdekorációra is szükséged lesz. A hét elején magadba szívott energia és kezdeményezőkészség nagyszerű alkalom arra, hogy belevágj egy új projektbe. Lehet ez nagyon konstruktív és produktív, de ugyanakkor kreatív is. Fizika aktivitásod ne hanyagold el, egy kis testmozgás, sport, tánc. Hétvégén fenyegető energiák érhetnek, ezeket türelmeddel és megfontolt gondolkodásmódoddal könnyedén elháríthatod. Vidd el a családot egy nagy kirándulásra, hogy feltudj készülni a következő hét megpróbáltatásaira.

Oroszlán (július 23 - augusztus 23.)

Hétfőn és kedden bizonyos korlátozások és kötelezettségek akadályozhatják szabadságod és önkifejezésed. Ezek pedig csalódottságot és bizonytalanságot keltenek benned. Ezért fontos, hogy rugalmas, alkalmazkodó és nyitott gondolkodású legyél, ha alkalmazkodsz fejlődést fogsz tapasztalni a személyiségedben, melyet környezeted is meghálál. Kemény munkára, türelemre, önmegtartóztatásra és önfegyelemre is szükséged lesz. A hét második felétől az interakciók és a napi rutinok ösztönzőbbé, izgalmasabbá és szokatlanabbá válnak. Váratlan hírek vagy véletlenszerű találkozások izgalmas új lehetőséghez vezethetnek. Ez jó alkalom minden olyan szellemi vagy kreatív munkára, amely eredetiséget és kísérletezést igényel. Tudományos, műszaki tárgyak tanulmányozására is hasznát veszed majd. A megnövekedett nyitott gondolkodásmód és intuíció az éleslátáshoz és áttörésekhez vezethet.

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22.)

Hétfőtől péntekig pozitív hozzáállásod és szeretetteljes természeted lehetőséget teremt új kapcsolatok kialakítására és pénzügyi változásokat is hozhat. Légy kezdeményező, hidd el jó reakciókat és támogatást várhatsz. Ha proaktívak vagy a kapcsolatodban, ha egyszerűen szeretetet adsz, minden régi seb begyógyulhat. Az üzleti életedben törekedj a higgad tárgyalásokra, feszült pillanatok alakulhatnak ki, ha nem így teszel. A hétvégéd fokozott szeretetéségben telik. Ügyelj arra, hogy ki tudd mutatni a szereteted, mert nagy szükség lesz rá. Egy apró nézeteltérés óriási galibát okozhat! NE söpörj semmit a szőnyeg alá! Lazíts és élvezd a tavaszt.

Mérleg (szeptember 23 - október 23.)

Ezen a héten igazán távoli emberekkel fogsz kapcsolatba lépni. Ez remek alkalom lesz külföldi projektek előkészületeinek számára. A külföldi utazásaid is végre megvalósulni látszanak. A lehetőségek feltöltenek energiával és ragyogni fogsz. Régi elmaradásodat egy barát felé nem halogathatod tovább, rendezd minél előbb. Megbízhatóságodra támaszkodik mindenki körülötted. A hétvége rossz kedélyállapotban talál rád. Menj ki a természetbe és nézd vissza az elmúlt hónapokat, mérlegelj. Valami nyomja a lelked! Csak Te tudod megoldani!

Skorpió (október 24 - november 22.)

Kíváncsiságod a hét elején nagyon erős lesz, furcsa és kényelmetlen helyzetbe kerülsz emiatt. Rejtélyes és aggasztó kérdések merülnek fel benned. Ez egy jó alkalom arra, hogy merész lépéseket tegyél céljaid eléréshez. A mélyebb kommunikációs stílus jó alkalom arra, hogy szívességeket kérj, népszerűsítsd ötleteid és támogatást kérj terveihez. A hét második felében az önbizalmad és a lelkesedésed fellendíti a már futó projektjeidet. Erősnek és bátornak kell lenned, kezdeményezd a nehéznek tűnő feladatok megoldását. Nyűgözd le munkatársaid és a környezetedben élőket. Törekedj arra, hogy ebből az energiából jusson majd a következő hétre is.

Nyilas (november 23 - december 21.)

Számodra ez a hét igazán lazán és szabadon kezdődik. Nem feszít a munka, most igazán önmagad lehetsz. Nem érzed, hogy sietned kellene a teendőiddel, nyugalom és harmónia vesz körbe. Pályádon magabiztosan mozogsz, ezt látva egyre többen fordulnak hozzád tanácsért. Segíts, amiben csak tudsz! VISZONT! Nem vagy az a romantikus típus, de most a tettek mezejére kell lépned, mert különben nemvárt fordulat következhet be a magánéletedben.

Bak (december 22 - január 20.)

Ezen a héten nagyon ügyelned kell a kiadásaidra, csak arra költs, ami elengedhetetlen. Tartalékolnod kell, hogy a terved megtudd valósítani és ne csak egy utópia legyen. Rossz híreket kapsz egy régi ismerőstől, mely egész heti hangulatodra hatással lesz. Találnod kell egy arany középutat az egyensúly megteremtésére, ehhez pedig meditációra lesz szükséged. A szeretet iránti igényed mutasd is ki, hidd el sokan fordulnak majd feléd. Hétvégén kicsit vonulj vissza, most egyedül kell lenned!

Vízöntő (január 21 - február 19.)

Május második hetében a családra és az emberi kapcsolataidra fekteted a hangsúlyt. Segítőkész természeted mindenki megfogja hálálni. Eljön a pillanat, amikor el kell döntened, miről mondj le, hogy céljaid beteljesülhessenek. Mérlegelj és megfontoltan hozd meg azt a döntést. Váratlan és kényelmetlen helyzetbe kerülsz, melyből humorod segítségével könnyedén kijöhetsz. Tartalmas hétvégét szervezel, minden perce örömöt okoz majd és nagyszerű élményekkel gazdagodsz.

Halak (február 20 - március 20.)

Ez a hét nagy fordulatokat hoz az életedben, mely nagy hatással lesz pénzügyeidre és magánéletedre. Nehéz döntést hozol, de felüdítő érzés hatalmasodik el rajtad. Kicsit magányosan telnek a napjaid, pedig szeretet hiányod most igazán erős. Környezeted és családtagjaid megértőek veled ezekben a napokban. A hévégén kicsit úgy érzed, mintha születésnapod lenne, mindenki a te kívánságaidat lesi. Használd ki!