Mai dátum: 2024. július 14. (vasárnap) Mai névnap: Örs, Stella

Horoszkóp

Kos (március 21 - április 20.)

Kétségtelenül ez lesz az egyik kedvenc heted. Az évszak legőrültebb és legizgalmasabb napjai várnak rád. Az elmúlt napokkal ellentétben a csillagok csak úgy szórják rád a pozitív energiákat. Ezt az energiát most felhasználhatod emberi kapcsolataid elmélyítésére, valamint, hogy végre meglépd, amire már régóta készülsz. Bátorságod ne vakmerő tettekre pazarold most. Használd ki, amit kaptál!

Bika (április 21 - május 21.)

Mozgalmas hétre kell számítanod a hét első felében. Annyi tennivalód lesz, hogy időd sem jut azon morfondírozni, mit is csinálj. Most kell kihasználnod az időt, hogy mindennel megbirkózz! Ugye most már tudod mit kell tenned? A pénteki nap lesz igazán a tiéd. Az eredmények visszaigazolnak, hogy igenis jó úton haladsz. Hétvégéd középpontjában a pénzügyeid és a család állnak majd. Mivel mindkettő fontos a számodra, találd meg az arányokat és hangolj finoman. Becsüld meg amid van!

Ikrek (május22 - június 21.)

Sikerülni fog! Ezzel a mondattal kezd a hetet, mert nagy lehetőségek állnak előtted, melyeket kihagyni TILOS! Úgy érzed el kell menned, utaznod kell, de most vissza kell fognod magad és maradni, ahol vagy. A hét második felében ebből a vágyálomból egy kisebb pofon ébreszt majd. Hétvégén ezt a pofont kell feldolgoznod és értelmezned, emiatt érzékenyebb leszel a megszokottnál. Zavarod érzékeli a környezeted és toleránsabbak lesznek veled. Rájuk mindig számíthatsz.

Rák (június22 - július 22.)

Nem kell sietni! Pörögsz, mint a búgócsiga, sok energiát égetsz el ott, ahol nem kéne. Tartalékolj mert a hét második felében munkád során igen nagy szükséged lesz rá. Családod és barátaid most távolabb lesznek, sokszor érzed majd a hiányukat. Jótanács érkezik egy váratlan embertől, ugyan nem kérted, de meghallottad. Jó úton haladsz. Hétvégére a nagy pörgés után szinte semmire nem lesz energiád, azt érzed még a pihenéshez is fáradt vagy. Máskor tartalékolj!

Oroszlán (július 23 - augusztus 23.)

Kicsit kedvtelenül indul a hét, úgy érzed munkádban nem vagy motivált, pedig szereted, amit csinálsz. Ezen a héten többször is ki kell lépj a megszokott konfortzónádból, amit nagyon kényelmetlennek érzel majd. Most kell igazán megmutatnod mennyire tudsz alkalmazkodni a váratlan helyzetekben. Ezen a héten el kell kezdened tervezni a nyarat, nehogy lecsússz valamiről. Szeretteid számítanak rád a hétvégén, töltsd velük a szabadidőd. Töltekezned kell!

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22.)

Nem is gondoltad volna előző héten, hogy kitartásod, szorgalmad és fegyelmed végre beérleli a gyümölcsöket. Kicsit fellélegezhetsz, de ha nem tartod magad a kitűzött hosszútávú céljaidhoz, a rövidtávúak is fuccsba mehetnek. Önbizalmad az egekben, ezt persze mindenki érzékeli is a környezetedben. Van, akit idegesít és van, akinek ez imponál. Az utóbbival óvatosan bánj, járt utat a járatlanért…Tudod?!

Mérleg (szeptember 23 - október 23.)

Utálod a türelmetlenséget, ez a hét azonban csupa türelmetlen helyzetekkel és emberekkel indul. Nem érdemes magadra venned a kapkodásukat, nem veled van a bajuk. Légy óvatos és körültekintőbb a forgalomban, mind autósként és gyalogosként. Egy jövőbeli és messzi eseményt tervezel, ami számodra nagyon fontos. Emellett most nagyon kell koncentrálnod munkádra, ahol kreatív feladatok várnak rád. Hétvégéd, egy régi vágyad beteljesülését ígéri. Emlékszel még?

Skorpió (október 24 - november 22.)

Kimondottan jó hírekkel kezdődik a hét és anyagi téren kedvező fordulatokat vehet az életed. Extra bevételek érkezése várható, de ne kezdj bele vad költekezésbe. A hét közepén lesz pár nehezebb pillanat, ami megnehezíti a nyugodt, megfontolt gondolatmeneted. Emiatt úgy érzed elvesztetted a fonalat és nem is hallod, ha hozzád szólnak. Figyelj minden rezdülésre, mert fontos üzenet is érkezik a nagy zajban. Hétvégén szellőztesd ki az agyadat és a tüdődet. Kapj magadra bakancsot és irány a hegy!

Nyilas (november 23 - december 21.)

Ezen a héten életkedved és optimizmusod maximumra jut. ebben a lelkiállapotban elképesztő ötletek pattanhatnak ki a fejedből, ezek pedig tovább lendítenek a megakadt ügyeidben. Vigyáznod kell a pénzedre, de most egy számodra teljesen idegen emberen kell segítened. Érdekes kapcsolatokat fog szülni ez a helyzet. Hétvégén nálad a szerelem kapja a főszerepet, nyisd ki a szemedet és a lelkedet!

Bak (december 22 - január 20.)

A héten érzékenyebb vagy a harsányabb, hangosabb és dicsekvő emberekre, idegesítenek. Folyton ilyenekbe fogsz botlani. Felesleges és lényegtelen őket megnevelned, inkább lépj le. Ne hagyd, hogy leszívják az energiáidat, mert arra nagy szükséged lesz. Alig várod a pénteket, ami számodra most békét és nyugalmat hoz. Vagyis helyreáll a rend. Hétvégédet a szabadban szeretnéd tölteni az időjárástól függetlenül. Tedd azt és hívj barátokat!

Vízöntő (január 21 - február 19.)

A hét első felében valaki nagy hatással lesz rád. Lenyűgöz a lelkesedése, a gesztusai, a tervei és a stílusa. Azonban vigyáznod kell, nehogy a másik fél félreértse rajongásodat! Egy régi ismerős csalódást okozhat neked, ami a hét további napjaira is hatással lesz. Kutatod a hibát magadban, vajon miért kaptad ezt. Nem kell! Nem a te hibád! A hétvégedet olyan emberekkel töltsd, akik garantáltan megnevettetnek és feltöltenek

Halak (február 20 - március 20.)

A hét sok üresjárattal és feleslegesnek tűnő órával kezdődik. Álmodozó személyiséged könnyen beleragad egy feladatba. Pofozd fel kicsit magad és kösd fel a gatyád, mert nagyon sok munka vár még rád. Meg is lesz a gyümölcse, amit befektethetsz végre. Ne hamarkodd el a döntéseid és választásaid, most észnél kell lenned. Otthonodra bizony nagy takarítás vár, hétvégén rakj mindent a helyére és aludd ki magad!