Mai dátum: 2024. április 17. (szerda) Mai névnap: Rudolf

Horoszkóp

Kos (március 21 - április 20.)

A héten az egyensúly és a harmónia megtalálása lesz a feladatod. Aktív és passzív időszakok váltják egymást a munka és a pihenés között. Amikor csak teheted lazíts és csak élvezd az élet adta örömöket. Nagy feladatokon vagy túl, megérdemelsz egy szabadnapot! Mondj le egy találkozót, amit tulajdonképpen nem is vársz. Válogasd meg kiket engedsz magadhoz közel, nem biztos, hogy megkapod az igazi figyelmet személyükben.

Bika (április 21 - május 21.)

Hangulatváltozásaid sora indítja a hetet, ami már téged is idegesít. Hol a fellegekben, hol pedig a pokol bugyraiban érzed magad. Olyan helyzetekbe kerülsz munkahelyeden, ahol kénytelen leszel kezelni ezeket a hullámzásokat. Előnyödre fog válni és magabiztosabbá tesz. A meditáció és a sport segít ezt a hullámvölgyet túlélni. Váratlan vendég érkezhet, a látogatásának célja van, amin megfogsz lepődni.

Ikrek (május22 - június 21.)

Mozgalmas időszakra számíthatsz. Főként a hét elején, de nem ismersz akadályt. Ezért, ha bármilyen változtatáson töröd a fejed, azt mostanra időzítsd! Ha kell válts aktívabb életmódra, sportolj többet. Bizonyítanod kell állóképességed! Fáradt és kimerült leszel, de rövidesen jó híreket kapsz. Hétvégén ne engedj a bódulatnak, figyeld kívülről az eseményeket. Nem te leszel az egyedüli közönség, érezni fogod valaki pozitív energiáját!

Rák (június22 - július 22.)

Ezen a héten a magadban elnyomott külső és belső konfliktusok, kéretlenül a felszínre törnek. Ez a mostani periódus egy komolyabb tisztulási folyamatnak ad lehetőséget, NE állj ellen! Arra azonban nagyon ügyelj, hogy ne az indulat vegye át az irányítást! A hét második felében meghívást kapsz, ne légy naiv, most engedj a gyanakvásnak. Rosszul is elsülhet a találkozó, amely akár a hétvégédre is hatással lehet. Hallgass a megérzéseidre.

Oroszlán (július 23 - augusztus 23.)

Sokféle és erős inger ér ezen a héten, amit fontos lesz feldolgozni, úgy mentálisan, mind fizikailag egyaránt. Amikor csak teheted, próbálj meg többet mozogni, menj ki a friss levegőre és kevésbé bosszankodj olyanon, amin úgysem tudsz változtatni. Ez a hét a vásárlásoknak, szórakozásoknak és szerelmeknek kedvez. Bármelyiket is választod, mindenképp jól jársz vele. Az első kettővel csak ÓVATOSAN!

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22.)

A hét a titkok hete lesz. Olyan információk birtokába juthatsz, amikből akár hasznot is húzhatsz. Addig üsd a vasat, amíg meleg, ragadj meg minden lehetőséget! Ezt mind tedd a becsületesség jegyében! Testi tüneteid visszavezetnek a lelki okokhoz, azokat keresd, ha megoldást szeretnél. A hét második fele számodra az önvizsgálattal és jelenlegi életed megértésével telik. Gondold át terveid és készíts egy átfogó képet arról, amit igazán szeretnél elérni. A megvalósításhoz szükséges időről sem szabad megfeledkezned!

Mérleg (szeptember 23 - október 23.)

Önzetlenséged félre kell tegyed ezen a héten, igazán üdvös lenne, ha beiktatnál pár órát mindennap, amiben csak és kizárólag magaddal töltesz. A szabad órákat kávézgatással, barátokkal, szabadidős tevékenységgel töltsd. Jó lenne, ha kicsit vissza tudnál találni önmagadhoz. Munkád végeztével pár nap szabadságra lehet szükséged. Váratlan „csomagod” érkezik a hétvégén…

Skorpió (október 24 - november 22.)

Ez a tavaszi hét rávilágít azokra a szőnyeg alá söpört és „elfeledett” problémákra, melyekre egy családtagod hívja fel a figyelmed. Itt az ideje kitakarítani, ha tiszta lappal szeretnél indulni. Türelemre ösztönöz egy barát és támogatást kapsz egy ismeretlentől. Megragadod a váratlanul jött lehetőséget, ezzel telik majd a hétvégéd éjjele-nappala.

Nyilas (november 23 - december 21.)

Tegyél le mindenféle megfelelési kényszert és kizárólag azzal foglalkozz, ami jól esik. A hét közepén hevesebben reagálhatsz környezeted ingereire, könnyebben felizgatod magad, gyakoribbak lehetnek a hangulatingadozások. Tanúsíts kivételesen nagyobb önuralmat! Menj egyet futni és hétvégén hallgass zenét. Légy türelmesebb a gyerekekkel!

Bak (december 22 - január 20.)

Ez a hét a szervezetedről fog szólni. Ha úgy érzed bármi egészségügyi problémád van, menj vissza egy évet az időben és gondold végig jó laposan, milyen trauma ért valójában. Rá fogsz jönni a probléma okára és saját erővel, orvosi segítség nélkül megoldhatod azokat. Szívességre lesz szüksége egy barátnak, ismerősnek. Ez valamennyi közösségi munkában való részvételt is magában foglalhat. A hétvégén fektess nagyobb hangsúlyt a megjelenésedre, mert itt az ideje felfrissülni!

Vízöntő (január 21 - február 19.)

Új kapcsolatok és ismerkedések sora áll előtted ezen a héten. Izgalmas emberek társaságában forgolódhatsz, akik hasonlóan vélekednek a világ dolgairól, mint te. Ezzel együtt nem szabad megfeledkezned magadnak és másoknak tett ígéreteidről, könnyen elveheti a figyelmed az újdonság szele. Törekedj a mértékletességre, ne halmozz. A hétvégére azt érzed kiégtél. Fújj visszavonulót!

Halak (február 20 - március 20.)

Ideje lenne a hiperérzékenységed némi önfegyelemmel csökkenteni! Különben mindig találsz ürügyet, hogy szegény, sajnálatra méltó üldözöttnek tekinthesd magad. Előfordulhat, hogy új pozíciót ajánlanak fel a számodra, melynek vonzata egykis tanulással jár. A hét második felére VÉGRE tele vagy energiával és változtatsz azokon a dolgokon, amiről úgy érzed, hogy már beérett. Ez nem csupán elhatározás kérdése, hanem ki kell lépned a konfortzónádból. Ügyelj hétvégén a bevitt folyadék mennyiségére!