Mai dátum: 2024. július 14. (vasárnap) Mai névnap: Örs, Stella

Nemzetközi költözés buktatói, amelyeket el kell kerülnöd – költöztető cégek

Nemzetközi költözés buktatói, amelyeket el kell kerülnöd – költöztető cégek

Akár rövidebb időre költözöl külföldre munkaügyből vagy kikapcsolódás céljából, akár egy másik országban kezdesz új életet, biztosan számodra sem meglepetés az, hogy a nemzetközi költözés sokkal több terhet helyezhet a válladra, mint ennek a folyamatnak a belföldi verziója.

Az ügyintézés, a szelektálás, a dobozolás és a rengeteg feladat mellett, amelyeket el kell végezned, oda kell figyelned az útleveledre, a vízumodra és arra is, hogy az adott országban minden megfelelő feltétel rendelkezésedre álljon ahhoz, hogy a megérkezés pillanatában otthon érezhesd magad.

Ha a papírmunka elintézésre került és már a holmid is össze van csomagolva akkor nincs más hátra, mint kiválasztani azt a költöztető céget, akikre rábízod minden értékedet és nagy becsben tartott bútoraidat!

A nemzetközi költözés akadályai

A megfelelő költöztető cég elengedhetetlen, főleg abban az esetben, ha több ezer kilométert kell megtennie a dobozaidnak és a lakberendezési tárgyaidnak. Mielőtt megbíznád az első vállalkozást, akiket a szomszédod ajánlott, érdemes bővebben utánanézni annak, milyen szolgáltatást is nyújt konkrétan az adott cég, ha nemzetközi költöztetést kell végezniük.

Melyek azok a buktatók, amelyekre mindenképpen oda kell figyelned?

  • Bútorok szakszerű csomagolásának hiánya

Az egyszerű, átlátszó fóliába csavart bútorok nem biztos, hogy abban a minőségben fognak megérkezni az új otthonodba, mint ahogyan legutoljára láttad őket a teherautóba való bepakolás során. A bútorok nem megfelelő csomagolása azt eredményezheti, hogy a szállítás során kopások, törések, repedések és karcolások keletkeznek, amelyek bizony meg fognak látszani kicsomagoláskor.

Keress olyan költöztető céget, akik a légbuborékos fóliába, majd a több réteg filcbe csavart bútorokat szorosan egymás mellé rakodják be. Ez megakadályoz mindenféle dülöngélést, elmozdulást és más sérüléseket is, amelyeknek köszönhetően tökéletes minőségben érkeznek meg az új otthonodba a bútoraid.

Nemzetközi költözés - szakszerű csomagolás

Nemzetközi költözés – szakszerű csomagolás

  • Nem megfelelő költöztető jármű

Bár azt biztosan te is tudod, hogy a kisebb autók biztosan nem megfelelőek nemzetközi költöztetésekre, azonban vannak olyan esetek, amikor a tehergépkocsi sem az a típus, amely minden viszontagságnak ellenállna.

Csak és kizárólag a dobozos, párnázott felépítményű tehergépkocsikkal végezhető biztonságos nemzetközi költözés, ezekben a parkolóban állva a 9-11 órás pihenőidők közben is védve vannak a holmijaid, míg az egyszerű teherkocsikat könnyedén kinyitják vagy felvágják egy-egy értékes tárgy bezsebelése érdekében.

  • Vámkezelés ügyintézés

Míg Európán belül nincs szükség vámkezelésre, azonban ha bármely más országba tervezel költözni, könnyedén rengeteg papírmunkával szembesülhetsz, amelyekhez lehet, hogy azt sem fogod tudni, hogy hogyan kellene nekiállnod.

Olyan vállalkozásra lesz szükséged, akik kitapasztalt kapcsolatokkal rendelkeznek, így a vámkezelés is zökkenőmentesen folyik, lehetőleg a teljes vámkezelési procedúrát átvállalja annak érdekében, hogy az ügyintézés ne kerüljön rá a checklistádra.

Tudod, hogy melyik az a cég, amelyre mindez igaz?

Válaszd a több mint 20 év gyakorlatot és a biztonságot: azaz a Franko Költöztetést!

A Franko Költöztetés segít, ha zökkenőmentesen költöznél külföldre

A cég kizárólag költöztetésre specializálódott, így minden adott ahhoz, hogy tárgyaidat biztonságban tudd az utazás során:

modern, tiszta költöztetésre kialakított, nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkeznek.

Akár kompletten, be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt végzik el a költöztetést.

Nemzetközi költözés buktatói, amelyeket el kell kerülnöd - költöztető cégek

Nemzetközi költözés buktatói, amelyeket el kell kerülnöd – költöztető cégek

Egy megbízható költöztető cég rengeteget segíthet, főleg akkor, ha nemzetközi költöztetésről van szó!

Leveszik a terhet a válladról és úgy segítsenek téged, ahogy a korábbi sikeres projektek és költöztetések során is tették azt.

Fogadd meg a tippjeinket és válassz professzionális költöztető céget.

Ez egy stresszmentes költözés receptje!

(X) fizetett hirdetés

Hasznosnak találta a cikket?

Hasonló cikkek a blogoldalról

 

Hasonló cikkek ebből a kategóriából